CADE

CADE 2.67

Безплатно
Компактен, но мощен 2D векторен редактор, сравними функционалност с Visio
Оценка
2.8  (9 гласа)
Вашият глас
Последна версия:
2.67.4 (За да гледате всички на)
Разработчик:
Weresc
CADE е компактен, но мощен 2D векторен редактор, сравними функционалност с Visio.
CADE може да се използва за създаване на диаграми, мрежови диаграми, блок-схеми, схеми, карти и др. Можете да използвате набор от готови блокове, примитивни фигури, растерни и векторни изображения. Набор от блокове и техните атрибути могат да бъдат допълнени и редактирани. Работа в CADE не изисква специални умения за рисуване.
CADE идеален за мрежови инженери и проектанти на мрежи, които се нуждаят, за да се направи подробна документация мрежа. Интуитивен интерфейс ви помага да създадете желаната схема. Просто плъзнете и пуснете фигурите, представляващи компютри и мрежови устройства. Кликнете два пъти върху набор от данни и обзавеждане. Свържете полилинии, представляваща информация.
CADE Pro включва всички функции на CADE и отгоре, което осигурява възможности за реализация. Тя използва най-популярни CAD формати, като AutoCAD DXF/DWG и Bentley Microstation DGN; - популярните ГИС формат ESRI shapefile-файл; форматиране на вътрешната DTC; - популярните JPG, WMF, PDF, XAML формати. Всяка комбинация от поддържани формати могат да бъдат на английски.
CADE това е не само редактор на 2D вектор, но това е инструмент за публикуване на чертежи в Internet. After публикуване на документи CADE са на разположение за гледане с обикновени уеб браузър, без някой плъгин. За да промените фигура CADE се изисква.
CADE предвижда съвместна работа по чертежи. Няколко потребителя могат да работят върху един документ за заключване / отключване фигура. Документ може да се извърши чрез уеб-интерфейс или чрез програма интерфейс CADE. CADE могат лесно да бъдат интегрирани в нови или съществуващи Windows или уеб приложения.
CADE може да се използва за създаване на Windows и уеб приложения. Моля, изтеглите и оценка на контролния пакет CADE. Пакета съдържа.NET c#, Visual С++ и Delphi Visual Basic проби.
Ключовата разлика от другите продукти е механизъм CADE уведомление събитие, което ви позволява да контролирате операция CADE от тези приложения и свързване на бизнес логиката, с изготвянето на информация.
Информацията е актуализирана на:

Разширения