CADE

CADE 2.67

Gratuit
Un compact, dar puternic 2D vector cu un editor similar cu Visio funcționalitate
Evaluare utilizator
2.8  (9 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
2.67.4 (Vezi toate)
Dezvoltator:
Weresc
CADE este un compact, dar puternic 2D vector cu un editor similar cu Visio funcționalitate.
CADE ar putea fi folosit pentru a crea diagrame, diagrame de rețea, diagrame, scheme, hărți și atât de mult mai mult. Puteți utiliza predefinite blocuri, forme primitive, raster și vector imagini. Blocuri/atribute colecții ar putea fi modificat și extins. De lucru în CADE nu necesită anumite abilități de desen.
CADE este ideal pentru ingineri de rețea și de rețea de designeri care au nevoie pentru a trage detaliată a rețelei de documentare. Interfața intuitivă vă ajută să creați diagrame precise în câteva minute. Doar drag and drop pre-forme desenate reprezentând computere și dispozitive din rețea. Faceți dublu clic și echipamente set de date. Trage și de a auto conecta polilinii reprezentând date.
CADE Pro include toate CADE funcționalitate și pe partea de sus a, care oferă capabilități de conversie. Se utilizeaza cele mai populare CAD formate, cum ar fi AutoCAD DXF/DWG și Bentley Microstation DGN; popular geospațiale format vectorial ESRI shape; interne DTC format; popular JPG, WMF, PDF, XAML formate. Orice combinație de formate acceptate ar putea fi asociat.
CADE nu este doar un 2D editor vector, dar este un instrument pentru a publica și partaja desene pe Internet. After publicarea CADE documentele sunt vizibile cu un browser Web obișnuit, fără nici plug-in. Pentru a modifica desenul CADE este necesar.
CADE oferă de lucru colaborativ pe desene. Mai mulți utilizatori pot lucra pe același document de blocare / deblocare desen. Documentul poate fi gestionat cu ajutorul interfeței web sau folosind CADE interfața aplicației. CADE pot fi integrate cu ușurință într-o nouă sau existentă Windows sau aplicație web.
CADE ar putea fi folosite pentru a construi Windows și aplicații web-based. Vă rugăm să descărcați și să evalueze CADE pachet de Control. Pachetul conține.NET C#, Visual C++, Visual Basic și Delphi probe.
Principala diferență de la alte produse este CADE event notification mecanism care permite controlul CADE operațiunile din cererea de hosting și să se asocieze logica de afaceri cu informații de desen.
Informații actualizate în data de: