CADE

CADE 2.67

Gratis
En kompakt, men kraftfuld 2D vektor editor med lignende til Visio funktionalitet
Brugerscore
2.8  (9 stemmer)
Din stemme
Seneste version:
2.67.4 (Se alle)
Udvikler:
Weresc
CADE er en kompakt, men kraftfuld 2D vektor editor med lignende til Visio funktionalitet.
CADE kunne bruges til at oprette diagrammer, netværksdiagrammer, diagrammer, skemaer, kort og meget mere. Du kan bruge foruddefinerede blokke, primitive former, raster og vektor-billeder. Blokke/attributter samlinger kan ændres og udvides. Arbejder i CADE kræver ingen særlige tegning færdigheder.
CADE er ideel til netværk ingeniører og netværk designere, der har brug for at trække detaljerede netværk dokumentation. Intuitiv brugerflade med til at skabe præcise diagrammer i et minut. Bare træk og slip pre-tegnede figurer, der repræsenterer computere og netværksenheder. Dobbeltklik på og sæt udstyr data. Tegne og auto connect polylinjer, der repræsenterer data.
CADE Pro indeholder alle CADE funktionalitet og på toppen af, der giver konvertering funktioner. Det udnytter de mest populære CAD formater såsom AutoCAD DXF/DWG og Bentley Microstation DGN; populære geospatial vektor format ESRI shape-fil, interne DTC format; populære JPG, WMF, PDF, XAML formater. Enhver kombination af de understøttede formater kan blive parret.
CADE er ikke kun en 2D vektor-editor, men det er et værktøj til at publicere og dele tegninger over Internet. After offentliggørelse CADE dokumenter, der kan ses med en almindelig Web-browser uden plug-in. For at ændre tegning CADE er påkrævet.
CADE giver samarbejde på tegningerne. Flere brugere kan arbejde på det samme dokument låsning / oplåsning af tegningen. Dokumentet kan styres ved hjælp af web-interface eller ved hjælp af CADE program interface. CADE let kan integreres i en ny eller eksisterende Windows eller web-applikation.
CADE kunne bruges til at bygge Windows og web-baserede applikationer. Skal du downloade og evaluere CADE Kontrol pakke. Pakken indeholder.NET C#, Visual C++, Visual Basic og Delphi prøver.
Den afgørende forskel fra andre produkter, der er CADE hændelser mekanisme, som giver mulighed for at kontrollere CADE operationer fra hosting ansøgning og knytte forretningslogik med tegning oplysninger.
Information opdateret: