CADE

CADE 2.67

Gratis
En kompakt men kraftfull 2D vektor redaktör med liknande till Visio funktionalitet
Användarbetyg
2.8  (9 röster)
Ditt betyg
Senaste versionen:
2.67.4 (Se alla)
Utvecklare:
Weresc
CADE är en kompakt men kraftfull 2D vektor redaktör med liknande till Visio funktionalitet.
CADE kan användas för att skapa diagram, nätverk diagram, flödesscheman, scheman, kartor och så mycket mer. Du kan använda fördefinierade block, primitiva former, raster och vektor bilder. Block/attribut samlingar kan ändras och utvidgas. Att arbeta i CADE kräver inga särskilda dragningsrätter färdigheter.
CADE är perfekt för nätverk ingenjörer och designers nätverk som behöver dra detaljerade nätverk dokumentation. Intuitivt gränssnitt hjälper till att skapa korrekta diagram i en minut. Bara dra och släpp pre-ritade figurer som representerar datorer och nätverksenheter. Dubbelklicka och ställa utrustning data. Rita och " auto connect flerlinjer att representera data.
CADE Pro innehåller alla CADE funktionalitet och på toppen av det ger konvertering funktioner. Den använder de mest populära CAD format som AutoCAD DXF/DWG och kursen Bentley Microstation DGN; populära geospatial vektor format ESRI shapefile; inre DTC format, populära JPG, WMF, PDF, XAML format. Någon kombination av de format som stöds kan kopplas ihop.
CADE är inte bara en 2D vektor-editor men det är ett verktyg för att publicera och dela ritningar över Internet. After publiceringen CADE dokument kan visas med en vanlig webbläsare utan plug-in. För att ändra ritningen CADE krävs.
CADE ger ett gemensamt arbete på ritningarna. Flera användare kan arbeta på samma dokument att låsa / låsa upp ritningen. Dokumentet kan hanteras med hjälp av ett web-gränssnitt eller hjälp CADE programmets gränssnitt. CADE lätt kan integreras i en ny eller befintlig Windows eller webbapplikation.
CADE kan användas för att bygga Windows och webb-baserade applikationer. Vänligen ladda ner och utvärdera CADE Kontroll paket. Paketet innehåller.NET C#, Visual C++, Visual Basic och Delphi prover.
Den stora skillnaden från de andra produkter som är CADE händelse anmälan mekanism som gör det möjligt att kontrollera CADE verksamhet från värd ansökan och umgås affärslogik med ritning information.
Info uppdaterad: