CADE 2.67

Ilmainen
Kompakti mutta tehokas 2D vektori editori samanlainen Visio toiminnallisuutta
3.5 
Rating
19 ääntä
Sinun äänesi:
Uusin versio:
2.67.4 Katso kaikki
Kehittäjä:
Weresc
luotettava Lataa
Ilmainen   18.4 MB
Ilmaisohjelmisto
Käyttäjät 11 henkilöä
Palkinnot: Software Informer Editor Rating 4 Software Informer Virus Free award
Tiedot päivitetty:

Review

CADE on kompakti mutta tehokas 2D vektori editori samanlainen Visio toiminnallisuutta.
CADE voidaan luoda kaavioita, verkkokaavioita, vuokaaviot, kaavioita, karttoja, ja niin paljon enemmän. Voit käyttää esimääritettyjä lohkoja, primitiivinen muotoja, rasteri ja vektori kuvia. Lohkot/attribuutteja kokoelmia voidaan muokata ja laajentaa. Työskentely CADE vaadi erityistä piirustus taitoja.
CADE on ihanteellinen verkko insinöörit ja verkon suunnittelijoille, jotka tarvitsevat tehdä yksityiskohtainen verkon dokumentaatio. Intuitiivinen käyttöliittymä auttaa luomaan tarkkoja kaavioita minuuttia. Vedä ja pudota ennalta piirrettyjen muotojen eli tietokoneiden ja verkon laitteita. Tuplaklikkaa ja aseta laitteiden tiedot. Piirrä ja automaattinen yhteyden viivat edustavat tiedot.
CADE Pro sisältää kaikki CADE toimivuus ja päälle, joka tarjoaa muuntaminen valmiuksia. Se hyödyntää kaikkein suosittu CAD formaatteja, kuten AutoCAD DXF/DWG ja Bentley Microstation DGN; suosittu geospatial vektorimuodossa ESRI shapefile; sisäinen DTC muodossa; suosittu JPG, WMF, PDF, XAML muodoissa. Mitä tahansa tuetut muodot voidaan pariksi.
CADE ei ole vain 2D vektori editori, mutta se on työkalu, julkaista ja jakaa piirustuksia yli Internet. After julkaisu CADE asiakirjat ovat katseltavissa tavallisella Web-selain ilman plug-in. Voit muuttaa piirustuksen CADE tarvitaan.
CADE tarjoaa yhteistyössä työ piirustuksia. Useat käyttäjät voivat työskennellä saman asiakirjan lukitseminen / lukituksen piirustus. Asiakirja voidaan hallita käyttämällä web-käyttöliittymän tai käyttämällä CADE sovelluksen käyttöliittymän. CADE voidaan helposti integroida olemassa olevaan tai uuteen Windows tai web-sovellus.
CADE voitaisiin käyttää rakentaa Windows ja web-pohjaisia sovelluksia. Lataa ja arvioida CADE Ohjaus paketti. Paketti sisältää.NET C#, Visual C++, Visual Basic ja Delphi näytteitä.
Keskeinen ero muihin tuotteisiin on CADE event notification mekanismi, jolla voidaan valvoa CADE toiminnot hosting sovellus ja liittää liiketoiminnan logiikkaa piirustus tietoja.

Video ja kuvakaappaukset (5)

Kommentit

3.5
Rating
19 votes
5 stars
7
4 stars
4
3 stars
3
2 stars
1
1 stars
4
User

Sinun äänesi: