CADE

CADE 2.67

Gratis
Een compacte maar krachtige 2D vector editor vergelijkbaar met Visio functionaliteit
Gebruikerswaardering
2.8  (9 stemmen)
Jouw stem
Nieuwste versie:
2.67.4 (Zie alle)
Ontwikkelaar:
Weresc
CADE is een compacte maar krachtige 2D vector editor vergelijkbaar met Visio functionaliteit.
CADE kan worden gebruikt voor het maken van schema 's, netwerk diagrammen, schema' s, schema ' s, kaarten en nog veel meer. U kunt gebruik maken van vooraf gedefinieerde blokken, primitieve vormen, raster-en vector-afbeeldingen. Blokken/kenmerken collecties kunnen worden aangepast en uitgebreid. Werken in CADE vereist geen bepaalde tekening vaardigheden.
CADE is ideaal voor het netwerk van ingenieurs en het netwerk van ontwerpers die te trekken gedetailleerde netwerk documentatie. Intuïtieve interface helpt bij het maken van nauwkeurige schema ' s in een paar minuten. Gewoon slepen en neerzetten van pre-getekende vormen vertegenwoordigen computers en apparaten op het netwerk. Dubbelklik op en stel de apparatuur gegevens. Tekenen en de auto aan te sluiten polylijnen vertegenwoordigen van gegevens.
CADE Pro bevat alle CADE functionaliteit en op de top van die zorgt voor conversie mogelijkheden. Het maakt gebruik van de meest populaire CAD formaten zoals AutoCAD DXF/DWG en Bentley Microstation DGN; populaire ruimtelijke vector-formaat ESRI shapefile; interne DTC formaat; populaire JPG, WMF, PDF, XAML formaten. Een combinatie van de ondersteunde formaten kunnen worden gekoppeld.
CADE is niet alleen een 2D vector editor, maar het is een hulpmiddel om te publiceren en delen tekeningen over de Internet. After de publicatie CADE documenten zijn te bekijken met een gewone Web browser zonder plug-in. Wijzigen van de tekening CADE is vereist.
CADE biedt de samenwerking op de tekeningen. Meerdere gebruikers kunnen werken aan hetzelfde document vergrendelen / ontgrendelen van de tekening. Het document kan worden beheerd met behulp van een web-interface of via CADE interface van de toepassing. CADE kan gemakkelijk worden geïntegreerd in een nieuwe of bestaande Windows of web applicatie.
CADE kan worden gebruikt voor het bouwen van Windows en web-based toepassingen. Download en evalueren CADE Controle pakket. Het pakket bevat.NET C#, Visual C++, Visual Basic en Delphi monsters.
Het belangrijkste verschil van de andere producten is CADE event notification mechanisme waarmee het beheersen van CADE de verrichtingen van de hosting applicatie en koppel de business logica met het tekenen van informatie.
Info vernieuwd op: