CADE

CADE 2.67

Ingyenes
Egy kompakt, de erős 2D vektor szerkesztő hasonló Visio működését
Értékelés
2.8  (9 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
2.67.4 (Összes)
Fejlesztő:
Weresc
CADE egy kompakt, de erős 2D vektor szerkesztő hasonló Visio működését.
CADE lehet használni, hogy hozzon létre diagramok, hálózati rajzok, folyamatábrák, sémák, térképek, majd a sokkal több. Használja előre definiált tömb, primitív formák, raszteres, vektoros képek. Blokk/attribútumok gyűjtemények lehet módosítani, bővíteni. Dolgozik CADE nem igényel különleges rajztudás.
CADE ideális hálózati mérnökök, valamint a hálózati tervezők ki kell vonni a részletes hálózati dokumentáció. Intuitív felület segít, hogy hozzon létre pontos rajzokat egy perc. Csak húzza előre rajzolt alakzatok képviselő számítógépek, hálózati eszközök. Kattintson duplán, majd állítsa be berendezések adatok. Rajzolni, auto connect vonalláncok alkalmazása esetén képviseli az adatokat.
CADE Pro tartalmazza az összes CADE funkció, valamint a tetején, amely a konverziós lehetőségek. Ez használ a legnépszerűbb CAD formátumok, mint AutoCAD DXF/DWG, Bentley Microstation DGN; népszerű geo vektor formátum ESRI shapefile; belső DTC formátum; népszerű JPG, WMF, PDF, XAML formátumok. Bármilyen kombinációja a támogatott formátumok lehet párosított.
CADE nem csak egy 2D vektor szerkesztő, de ez egy eszköz, hogy tegye közzé, illetve a megosztás rajzok a Internet. After a kiadvány CADE dokumentum megtekinthető egy hagyományos böngésző anélkül, hogy az összes plug-in. Hogy módosítsa a rajz CADE szükséges.
CADE rendelkezik, közös munka a rajzok. Több felhasználó dolgozhat ugyanazon a dokumentum zárolása / feloldása a rajz. A dokumentum kezelhető webes felület segítségével vagy CADE alkalmazás interfész. CADE könnyen integrálható egy új, vagy már meglévő Windows vagy webes alkalmazás.
CADE lehetne használni, építeni Windows web-alapú alkalmazások. Kérjük, töltse le, majd értékelni CADE Ellenőrzési csomag. A csomag tartalmaz.NET C#, Visual C++, Visual Basic, Delphi minták.
A legfontosabb különbség az egyéb termékek CADE esemény értesítés mechanizmus, amely lehetővé teszi, kontrolling CADE műveletek a hosting alkalmazás társam az üzleti logika a rajz információkat.
Információ frissítve: